COM SERÀ EL FESTIVAL ESPERANZAH! 2020?

Aquest és un any diferent per tothom, també pel Festival Esperanzah.
No només per les conseqüències que ens portarà adaptar el Festival a “la nova normalitat en temps de Covid-19”, sinó també perquè per primera vegada el Festival està pilotat per una Cooperativa de socis i sòcies que mirem de posar totes les ganes i coneixement en el nou format de festival que ens hem vist obligats a desenvolupar.

Enguany un Grup de Pilotatge del consell rector de la Cooperativa format per 14 persones hem ideat una formula de festival que pretén mantenir la flama encesa i poder dibuixar una programació per aquest octubre que segueixi impulsant el nostre moviment, més que mai, necessari per transformar la nostra societat en un moment de transició planetaria.

Volem que la cultura continuï essent un motor de canvi i d’inspiració per construir un món on hi capiguem totes. Davant la situació actual, no ens podem plantejar un festival de grans dimensions, ja que no seria possible per les restriccions sanitàries. És per això que la nostra proposta passa per fer un festival híbrid que combina el format online i el presencial.

El Festival del 2020 tindrà una durada d’una setmana: del 12 al 18 d’octubre. Dilluns, dimecres i divendres farem una estrena cada dia d’un videoclip important que parlarà molt de nosaltres. I al vespre quatre concerts especials presencials a un auditori del Prat i online simultàniament, on artistes destacats del nostre panorama ens faran un concert combinat amb un espai de conversa. El divendres, dissabte i diumenge, ens desplegarem per diversos espais de la ciutat del Prat de Llobregat (Centre Artesà, Teatre Modern, Casal Cívic El Prat - Delta) per muntar el el Festiclown, concerts i espais familiars per gaudir-ne presencialment.

Serà una versió reduïda de l’Esperanzah! que ja coneixem, amb les mesures de seguretat i higiene necessàries. Com sempre, tots els beneficis que es recullin de la venda d’entrades-donatiu, els destinarem a projectes socials i enguany posarem el focus a la cultura, perquè les seves treballadores estan patint un sotrac econòmic i emocional molt important.

L'Esperanzah! sempre s’ha nodrit de la cultura i ara és el moment de ser al seu costat.

Compra ja la teva entrada-donatiu!