• TICKETS

Preguntes freqüents (FAQs)

Responem els teus dubtes

SOBRE L'ENTRADA

Què estic pagant amb l'entrada?
L'entrada és una donació que va destinada íntegrament a projectes socials i de l'economia social i solidària. Projectes com Proactiva Open Arms, Payasos en Rebeldía, projectes al barri de Sant Cosme...
A quants dies de festival em dóna dret l'abonament?
L'abonament et permet entrar els 4 dies de Festival, de l'11 al 14 d'octubre de 2018.
I si només vull venir un dia?
L'abonament és el mateix, tan si vens un dia com els 4.
Per què surten diferents quantitats en els abonaments?
L'abonament és una donació, s'estableix un preu mínim a partir del qual qui vulgui pugui aportar més. Les condicions són les mateixes, entrada per 4 dies.
Com funciona l'abonament familiar?
L'abonament familiar serveix per a una família, d'un o dos membres adults i fills menors de 16 anys. Caldrà seleccionar la quantitat d'adults i de menors. Aquest tràmit el fem així per estalviar l'euro de gestió per cada entrada, d'aquesta manera només es pagarà un euro pel tràmit de totes les entrades familiars.

PROBLEMAS CON LA ENTRADA

He fet una compra, però no rebo l'entrada. Què puc fer?
Si has fet la teva donació i no has rebut l'entrada o entrades al teu correu electrònic, tens les següents opcions:
1. Assegura't d'haver finalitzat la donació correctament. Consulta al teu banc per assegurar-te que s'ha fet el càrrec correctament. En cas contrari, torna a fer el procés de donació. Comprova el teu correu no desitjat, SPAM o promocions. Segons la teva configuració, les teves entrades podrien estar allà.
2. Accedeix al teu compte d'usuari i dirigeix-te a la secció "Comandes". Podràs veure allà un resum de la teva comanda i descarregar l'entrada.
3. Si segueixes sense trobar la teva entrada, contacta amb nosaltres i et donarem una solució.