Xiula 1

Xiula

Xiula és una experiència única d’animació musical amb molt d’humor, amb la que grans i petits gaudireu, i sobre tot, amb un bon treball en valors.

En els nostres espectacles, el públic infantil, però també adult, participa activament de balls, danses i dinàmiques acompanyades.

Actualment formen la banda en Jan Garrido -músic, educador social i ànima del grup-, en Rikki Arjuna -també músic i educador social- , l’Adrià Heredia -músic de professió implicat en un munt de bandes- i en Marc Soto -músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Des de menuts tots hem estat en el món de la música i el lleure, tocant a grups, fent espectacles d’animació i clown, teatre, pel·lícules i treballant com a educadors en el lleure.

Ens agrada animar, gaudir amb les persones, embolicar la troca i aprendre de tot plegat!

Hem format part de Toca la Troca, fent espectacles d’animació infantil, clown i cercaviles. Així com també, hem pogut compartir escenari amb varis músics i animadors amb qui hem fet i desfet espectacles, projectes, moments.

A dia d’avui alguns encara estem engrescats en projectes musicals: Àcid Folklòric, Rocamadour i La Sra. Tomasa.

Hem cooperat amb For Kids-PVS, ONG catalana i índia, en un projecte comú a la Índia, fent espectacles de pallassos i animació per a infants de la zona rural de Bagepalli, i oferint recursos pedagògics a l’equip docent de l’escola on s’ha centrat la nostra col·laboració.

També hem tingut la sort de participar en la creació de l’editorial i estudi de gravació A Cau d’Orella, un projecte de gravació d’audiollibres.

Hem fet teatre, molt de teatre, sobre tot al Jove Calasanç Teatre.

Seguim vinculats al lleure fent formació i formem part del Cau de la Ubuntu de Ciutat Meridiana, un espai únic, on tots aprenem de tots, ja que com diu la paraula africana, ubuntu: “jo sóc perquè tu ets”.

 

El nostre espectacle: «Donem-li una volta al món»

És el nom i el leitmotiv del nostre espectacle en el que transversalment treballem els valors. Proposem els valors de compartir, conviure, estimar i estar presents per comprometre’ns a millorar l’entorn, la societat, el planeta, sempre rient i gaudint!

L’espectacle és fresc, atrevit i “canyeru”. No deixa indiferent. Fem interactuar a tothom qui es deixa i cantem el nostre gran hit Verdura i Peix.